post

Een Oxboard is hoverboard ontworpen in Nederland. Een hoverboard wordt ook wel een balanceboard genoemd. Het is een variant op de bekende Segway alleen dan zonder houvast. Je kunt een Oxboard het beste vergelijken met een skateboard op accu. In principe werkt een Oxboard hetzelfde als een Segway. Je stapt erop en doormiddel van te hangen gaat de hoverboard vooruit. Je staat met je voeten op 2 beweegbare pads die je naar voren en achteren kunt bewegen. Hiermee kun je de Oxboard de gewenste richting opsturen. Dit is even wennen maar is voor iedereen gemakkelijk uit te voeren.

Een Oxboard kopen

Een Oxboard kopen is een prijzige aanschaf. Dit komt doordat de Oxboard als enige voldoet aan verschillende veiligheids -en kwaliteitseisen. Dit is niet het geval met de andere hoverboards die op de Nederlandse markt worden aangeboden. Deze komen namelijk allemaal uit China en worden meestal aangeboden voor bedragen tussen de 150 en 300 euro. Een Oxboard is daarentegen verkrijgbaar vanaf €599,99. Hiervoor krijg je dan ook een zeer veilige en van goede kwaliteit hoverboard voor terug. Daarnaast beschik je over maar liefst 2 jaar garantie en beschikt Oxboard over eigen servicemonteurs waardoor je nooit lang op een reparatie hoeft te wachten.

Een hoverboard online kopen

Een hoverboard online kopen is het voordeligst. Hier kun je namelijk gemakkelijk de verschillende prijzen, specificaties en aanbieders vergelijken. Daarnaast bieden de meeste partijen gratis verzending en retourneren aan waardoor je niet speciaal naar bijvoorbeeld de stad hoeft en kun je gemakkelijk afrekenen met een creditcard waardoor je ook nog eens over een extra verzekerde aankoop beschikt.